VIDEO MedLife – Juramantul lui Hipocrate (varianta moderna)

De multe ori uitam ca medicii sunt, la finalul zilei, cei care salveaza vieti. Iar alegerea lor, drumul spre salvarea vietilor a inceput cu un juramant pe care putini dintre noi il cunoastem,  un juramant, in esenta acelasi, secole la rand.


Un juramant pe care am vrut sa-l rostim unei tari intregi, sa-l facem cunoscut prin vocea unui lider, liderul sistemului medical privat din Romania: MedLife. Acest juramant aminteste oamenilor ce inseamna medicina si de ce doctorii merita respectul nostru.

Inca de acum 2 ani MedLife si-a propus “sa faca Romania bine”. Era momentul perfect sa intarim acest angajament, printr-un juramant pentru ca Romania sa ne creada. Un juramant pe care ni l-am asumat prin vocea medicilor nostri. Este vorba despre juramantul depus la inceput de drum de fiecare dintre medicii MedLife, de fiecare dintre medicii lumii.

Juramantul este o dovada nu doar de angajament, ci de sinceritate, de asumare a pacientilor si a medicilor MedLife.

Este un manifest prin care dorim sa le reamintim romanilor ca sanatatea lor este in centrul preocuparii noastre si sa le crestem increderea in medici si in faptul ca la MedLife se face medicina de calitate.

Articole similare:

 1. MedLife Timisoara introduce terapia Orthokine, o solutie moderna si inovatoare de tratare a artrozei
 2. VIDEO INTERVIU Dr. Lucian Popa: La Estethic Center, pacientii beneficiaza de cea mai moderna tehnologie in chirurgia estetica, dar si de tratamente ale leziunilor tumorale
 3. VIDEO Diagnosticare moderna si eficienta. Cand este indicata radiografia?
 4. VIDEO Nicolae Marcu, directorul MedLife: “Nu vor trece doi ani si sistemul medical privat va fi la fel de puternic ca cel de stat”
 5. VIDEO 163 de specialisti vor trata copiii bolnavi in cadrul Spitalului de pediatrie MedLife

Tags: , , , , ,

4 comentarii

Participa la discutie. Citeste comentariile cititorilor si exprima-ti si tu parerea!

 1. Comentariu scris de Wolff Hugo
  Publicat la data de 23.6.2016, ora 11:44 am

  ma intereseaza urgent operatia de micsorare de stomac ,am 147 Kg 1,80inaltime sufar de sindromul apneeic in somn si am stari puternice de somnolenta ce se accelereaza pe zi ce trece,si am ajuns la disperare ca ma ingrasi in continu.
  astept vesti din partea dumneavoastra cat mai urgent pt ca deja am probleme la servici.

 2. Comentariu scris de Odobescu
  Publicat la data de 5.7.2016, ora 12:05 am

  Ma bucur ca va doriti sa faceti Romania bine. Insa binele acesta trebuie sa tina cont ca exista in tara aceasta milioane de contribuabili pentru care sistemul public ia bani si nu face nimic. Veti face cu adevarat bine daca prin reprezentantii dumneavoastra la putere veti obliga casele de asugirari sa plateasca serviciile dumneavoastra asa cum le platesc pe cele pe care un contribuabil le primeste sau ar trebui sa le primeasca de la sistemul public de sanatate. Stiu, veti spune ca nu e problema dumneavoastra, dar nu e chiar asa. Juramantul la care va referiti nu presupune angajare pentru pacient doar daca acesta isi permite onorariile pe care sistemul privat le practica in Romania utilizand medici care, in mare parte, s-au facut studiile pe bani publici. Sunt curios daca veti publica acest punct de vedere.

 3. Comentariu scris de Majlat
  Publicat la data de 15.9.2016, ora 11:58 am

  Buna ziua in urns cu 8 zile am fost operat de hernie inginala partea dreapta si operatia este umflata si foarte Tare cand apas cineva cu un sfat rep daca de poate va rog ca sunt in grijorat ????

 4. Comentariu scris de Oana oane
  Publicat la data de 16.10.2016, ora 11:19 pm

  Buna Ziua
  Am o intrebare. Am aflat anul aceste ca sunt purtatoare de sindromul x fragil, la 20 ani am avut un chiuretaj , apoi in urma cu 3 ani am ramas insarcinata cu baietel care are mutatia completa de x fragil si in urma cu 1 an am mai nascut un baietel care nu a luat maladia. Intrebarea mea este daca as mai vrea un copil ce sansa ar fii sa fie sanatos sau cum as putea sti ce si cum va fii cu el?
  Va rog sami raspundeti , multumesc frumos.Lasa un comentariu


Do NOT fill this !