medTECH VIDEO Georgie – o aplicatie pentru smartphone care le ofera independenta persoanelor nevazatoare

O noua aplicatie pentru telefoanele cu Android ii ajuta pe oamenii nevazatori sau cu deficiente de vedere  sa efectueze apeluri, sa navigheze pe internet şi sa faca lucruri pe care altfel nu le-ar putea face fara ajutor din partea unei persoane.

Dezvoltata de Screenreader şi disponibila exclusiv prin Sight and Sound Technology, aplicatia este construita special pentru a ajuta utilizatorii nevăzători sa depaseasca obstacolele vietii de zi cu zi, cum ar fi prinderea un autobuz, citirea unui text tipărit şi orientarea in locuri necunoscute.

Sarcinile frecvent asociate cu utilizarea smartphone-lui, cum ar fi  Twitterul, citirea mesajelor text şi utilizarea camerei de fotografiat au fost actualizate pentru prima dată pentru a asigura usurinta in utilizare si accesibilitatea pentru persoanele cu deficienţe de vedere.

Georgie vine cu caracteristici pentru a permite utilizatorilor apelarea un număr cu ajutorul touchscreen-ului cu voce asistata, gestionarea persoanelor de contact, foloseste input vocal pentru a trimite mesaje text şi pentru folosirea tagurilor pentru obstacole (gorpi, crengi) intalnite pe drum folosind aplicaţii de navigaţie.

Georgie este disponibila de la £ 299 incluzand telefonul. Aplicatia este disponibila pentru descărcare pentru oricine cu un smartphone cu Android (Android v2.2 sau mai mult), de la £ 149.

Redactia MedLive

medTECH – Sectiune dedicata noilor tehnologii medicale si aplicatiilor utile pentru sanatate.

Articole similare:

  1. medTECH OScan, un dispozitiv pentru Smartphone care depisteaza din timp cancerul oral
  2. medTECH VIDEO Ai uitat sa-ti iei antibioticul la ora exacta sau pilula contraceptiva? Aplicatii gratuite pentru telefonul mobil care te ajuta sa-ti amintesti
  3. medTECH Aplicatia pentru telefoane care incearca sa ne influenteze visele
  4. medTECH Esti insarcinata si nu stii la ce sa te astepti? Aplicatii gratuite pentru mobil care iti explica cum ti se schimba corpul si cum se dezvolta bebelusul in fiecare saptamana de sarcina
  5. medTECH VIDEO Aplicatii gratuite pentru iPhone si Android care va ajuta sa slabiti si sa va mentineti in forma

Tags: , , ,

Nici un comentariu

Momentan, articolul nu are nici un comentariu. Ai o parere? Fii primul care deschide discutia!

Lasa un comentariu


Do NOT fill this !